Top

Betalen en Verzenden

Betalen en verzenden van de Betty Ball

Je wilt veilig en gemakkelijk online winkelen. Daarom gebruiken wij iDEAL en PayPal, twee betaalsystemen die bekend staan om hun gemak en betrouwbaarheid. Kun je hier geen gebruik van maken, dan is het ook mogelijk om geld over te schrijven.


Zo betaal je met iDEAL:Heb je toegang tot internetbankieren bij jouw bank, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

Je plaatst een bestelling bij DeBettyBall.nl. Bij het afrekenen kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van jouw gegevens en de bestelde producten, kom je in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteer je jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vind je bij jouw bank.


Zo betaal je met PayPal:
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat snel, veilig en gemakkelijk is. Jouw betalingen zijn online te volgen en jouw identiteit blijft onbekend omdat de verkoper jouw privé-gegevens niet kan zien.

Je moet je eerst aanmelden voor een PayPal-account. Bij aanmelding kun je de gegevens van jouw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Jouw bankrekening of creditcard wordt aan jouw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je alleen het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van jouw rekening of creditcard.Zo betaal je met een overschrijving:Je boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij jouw bestelling. Vergeet niet bij de overschrijving jouw bestelnummer te vermelden.Verzenden van jouw bestelling

 


Zodra jouw betaling bij ons binnen is, proberen wij jouw bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Alle bestellingen van DeBettyBall.nl worden verstuurd met PostNL. Een voordeel hiervan is dat wij altijd kunnen volgen waar onze pakketjes zijn.

Per zending betaal je een bijdrage van € 6,95 binnen Nederland en € 12,50 naar Belgie. 

Doe je vandaag ook een bestelling bij www.deweegschaalinbalans.nl, www.All4kidsshop.nl of www.bentonsoutlet.nl dan kun je hier op de site bij de bettyball kiezen voor gezamenlijke verzending en betaal je maar 1 maal verzendkosten.